Indkøbskurv

Fragtfrit levering til land- og brofaste områder i Danmark.

Handelsbetingelser

Reklamation
Når du handler på ​Kriskabiobraendsel.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi har brug for følgende information når du sender varen til os.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret
Kriskabiobraendsel.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afhenter varen. Fortryder du købet, skal ​Kriskabiobraendsel.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen på den angivne adresse for vores lager.
Ved eventuelle tvister vil disse blive afgjort efter dansk lov.

Levering og transport:
Varen udleveres når vi har registreret din indbetaling. Betales der med kort trækker vi først pengene når varerne er leveret.
Levering af varer fra ​Kriskabiobraendsel.dk Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle priser priser på ​Kriskabiobraendsel.dk er inkl. levering. Leveringstiden er mellem 1-10 hverdage. dog i travle perioder kan det tage længere tid. Varen leveres mellem kl. 06,000-22,00 og der kan gives et evt. leverings tidspunkt på dagen, varen sættes på kundens ansvar hvis der ikke er nogen til at modtage varen, vi hæfter ikke for vare som evt. efterfølgende bortkommer. Kunden hæfter selv for vandskader såfremt varen ikke kan stilles under tag.


Pallevarer
Levering sker med vognmand. Leveringstiden er 2-3 arbejdsdage efter modtaget bestilling. Det er ikke muligt at aftale fast dag eller tidspunkt for leveringen.

Levering sker til kantsten ved den af dig opgivne adresse. Pallevarer stilles ved kantsten så hensigtsmæssigt som forholdene tillader. Ønskes anden levering end til kantsten kan dette muligvis aftales direkte med vognmanden ved vognmandens ankomst. Dette sker dog på eget ansvar.

Alle leverancer sker uden kvittering for modtagelse, men i forbindelse med levering sørger fragtmand for billeddokumentation af leveret palle.

Krav til tilkørelsveje:
Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m og det er et krav at tilkørselsvejene er velegnet til kørsel med lastvogne op til 48 tons totalvægt. Lastvognen er en trækker med sættevogn, længde 17 m, bredde 2,5 m så vi kræver meget plads.

Truck-levering:
Bemærk at en læsset truck er tung (ca 3 tons) Vi kan ikke indestå for belægninger, som ikke er funderet til dette. Generelt er kørsel indenfor leveringsmatriklen på eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader på fliser, belægninger osv.Ved levering med mobiltruck leverer vi som udgangspunkt til kantsten, men ved bestilling er der mulighed for at skrive hvor i vil have varen leveret, så hvis tilkørsels forholdende er i orden og chaufføren vurdere at det er forsvarligt for at undgå skader på evt. underlag sættes det som kunden ønsker det.

Lift-levering:
Ved levering med lift stilles varerne ved postkassen såfremt der er fast belægning.